Molenweg 2-1  8181 BJ Heerde  Tel: 0578 – 691887    

Over ons

In 1952 is het bedrijf opgericht door R. van den Beld Sr. die reeds langer als chauffeur werkzaam was bij een bedrijf met onder andere verhuur van "huurauto's met chauffeur".

Eind jaren vijftig vond er, vanwege enkele overeenkomsten met een ziekenfonds, uitbreiding van het wagenpark plaats en werd een "ziekenauto" aangeschaft.

Eind jaren zeventig kwam er verbreding van het vervoersaanbod door de aanschaf van vier acht-persoonsbussen ingericht voor rolstoelgebonden personenvervoer. Hetgeen vandaag de dag nog steeds de grootste activiteit binnen ons bedrijf is. In dezelfde periode werd de eenmanszaak gewijzigt in een V.O.F. door toetreding van beide zonen.

Begin jaren tachtig volgde er verdere uitbreiding: van liggend ziekenvervoer tot professionele ambulancehulpverlening. In 2005 volgde een volgende grote uitbreiding: een verdubbeling van materieel en medewerkers door uitvoering van leerlingenvervoer.

In 2003 heeft een van de beide broers zich teruggetrokken uit het bedrijf. Sinds 2007 is van den Beld personenvervoer B.V. een werkmaatschappij van TSN Holding B.V. te Heerde.

Op het moment zijn er ruim 50 medewerkers in dienst. Het aantal voertuigen is 47. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijk personenvervoer.